Berikut Dengan Detail Menjelaskan PRODUK Obat Kuat PASUTRI Legal, Herbal, Rekomendasi Boyke dan Co :

Gasa Foredi

Anjeun- Nining

. Kamis, 07 Maret 2013
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks



Anjeun- Nining
Teu aya deui, nu mika cinta iwal anjeun
Teu aya deui, nu mika melang iwal anjeun
Pangnyaahna sadunya,
Pangbageurna sadunya iwal anjeun
Anu heman tur daria, anu janji satia,
Ngan ukur anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hate bagja bisa papanggih jeung anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hate reugreug aya sagigireun anjeun
Ngan saeutik hanjakalna,
Lamun tepang osok ngajak rurusuhan
Dasar kudu kanyahoan,
Horeng anjeun geus rimbitan

Teu aya deui, nu jadi pikir iwal anjeun
Teu aya deui, nu kagundamkeun iwal anjeun
Inggis beunang ku batur,
Inggis bogoh ka batur iwal anjeun
Unggal peuting babacaan,
Mepetkeun pellet asihan, Husus keur anjeun
Duh aduh aduh aduh
Kurang dahar urang sare mikir anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hayang deukeut hayang geugeut,
Ngan jeung anjeun
Dasar kudu kanyahoan,
Ngirim surat salah ngasupkeun eusina
Gurat sial jeung cilaka, putus kaditu kadieu

0 komentar:

Posting Komentar

Use URL/Name For Your Comment :

Berbisnis dari NOL, Dipandu oleh Pebisnis Online Yang kompeten puluhan Tahun, Klik untuk baca selengkapnya :